Blueberry nights.

Jag undrar hur människor kan förändras. Så snabbt utan att man kunnat se det. En familje medlem som kan tro att man känner, helt oförberedd, helt plötsligt står man ensam. Ensam fast med familj och människor runt omkring. Jag skriver det här lite förbluffat. Filmen igår fick mig att tänka efter, hur människor inte är dem man först tror. ( Blueberry nights )
Till exempel nu i gymnasiet. Man tror att man kommer dem nära, man tror att man kan folk. De behöver egentligen inte vara en så nära.. Ändå blir man chockad, förvånad. Jag kan ta nyheter, de kan vara rätt så dramatiska, men att behöva inse att människor inte är dem man tror dem vara. Det är oro väckande. Speciellt med människor man under ens levnads tid trott sig känna. Jag är besviken. Allt som gick så bra, en ny era. Nu kanske jag låter dramatisk, kanske jag också är en dramatisk filosoferande person, en person som är det för mycket för ens eget bästa. 
Men om jag i och för sig tänker efter förstår jag. Ingen känner mig, ingen, bara jag. Jag vet.


Man har bra tider också.. de kommer igen!! (:

<3



Brad pitt- vem gillar inte??!


5/5 ! <3

Åååh jag dör! Såg ju Benjamin buttons otroliga liv igår, skulle bedöma om den verkligen kunde vara så bra som alla sa, satte mig ner i rigolettos säte.. och ja, jag njöt. Skratta och grät. Samuel blev moraliskt stöd.. haha. Men ni måste se den här filmen alltså.. för fy faan va han var snygg! Man blir galen!
Innan åt vi middag vilket också var jätte mysigt. Åt lite kines/ thai haha men blandningen var faktiskt god ändå haha.

Nu kommer nog de eventuella köparn på Hennessy min underbara häst upp på lördag, jag vet inte vad jag ska säga.. eller känna för den delen heller. Han kommer alltid finnas i mitt hjärta. Han är min bästa vän. Men hur kan man sälja sin bästa vän, sin familje medlem. Men det är så häst världen är, det är hemskt men sant. Många kan säkert inte förstå hur man kan bli så fäst vid en sådan varelse. Men den ger en glädje, trygghet och en livs lång vänskap och kärlek.
Men vi får se vad som komma skall!

Åh jag lyssanar på min förra titel, Dont hold back. Då kom jag på resan till zakynthos i sommar! Troligtvis blir det jag Maria , Cia och eventuellt Freja eller Tova. Vi får se. Vi ska nog ha ett litet möte på onsdag, då vi ska beställa! Faan vad kul det ska bli!! Omg vad taggad jag blir av låten också! Fucking school i morgon, bråkar med syrran igen, allt som vanligt då.. nästan.

<3







Hur jävla snygg får man bli!! Jag vill ha som alla andra haha!


The potbelleez- Dont hold back.

Ännu en musik rubrik, men den låten släpper mig inte. Speciellt refrängen faan vad den är bra. Jag känner mig lite irreterad vilket låten gör mig glad och sjukt taggad på något kul! Jag har sökt runt lite på olika sidor.. bloggar och lite facebook. Oj det finns så mycket fina klänningar och kläder!.. Det lilla obefinliga problemet är bara det att jag inte har några pengar!! BAJSBAJSBAJS!! Kan jag inte få några pengar, dags för hundra femte gången gillt att spela på lotto ( det är så många ggr jag har sagt att jag måste börja spela! haha spelat en gång av dessa! )
Ska i kväll möta upp ett stort gäng ( 10 st) haha och käka middag sedan kolla på Benjamin buttons otroliga liv vilket ska bli sjukt kul! Innan dess måste jag köpa godis på vivo.. bästa godiset hahaha. Men slår annat skit godis! Ska snart duscha lite sedan dags för make up! Stöda lite på rummet om man kan pressa in det! Haha..

<3



Sommar? Ja tack! <3 <3 <3


GRATTIS ÄLSKLING!! <3

Jag vet att jag redan har skrivit grattis till sötnosen!!.. men man fyller ju bara 18 en gång, och det är jullan som fyller det! hahah grattisgrattis!! <3<3<3<3<3 ( synd att vi inte heller hann ses den här helgen!! nästa blir bättre om du får in en tid med mig mellan dina nu ute kvällar!! haha ) milj pussar! <3



GRATTIS! <3

Jag saknar dig och du betyder allt för mig.

I dag har det varit en vanlig dag, en söndag.. Mörkret om att det kommer att vara en ny skol vecka syns. Dystra miner om en mindre lyckad helg syns på långa vägar. Det syns på mig i alla fall, det kan jag lova. Depression, en kort varig, den hänger över söndagen tungt. Men man kan göra den mysig.. så något mys, det skall jag ha! Jag har inte träffat Pia över hela helgen vilket känts piss, vi syntes inte heller förra helgen!! Bajs dåligt säger jag! Speciellt eftersom det blev lite skumt i fredags morse haha, men ordnat det är det där. Men pia älskling har också varit sjuk.. så att träffas har inte riktigt varit på kartan, tyvärr. Men nästa helg, då kanske vi i alla fall kan ses!

Julia pulia fyller arton i dag!! GRATTIS!!<3 igen haha, ha det underbart nu! Hoppas du haft en underbar dag!!! Pussar på dig!

Apperopå födelsedagar.. Jag fyller år den 5 februari! Wohoo! Haha, men jag längtar! Jag hoppas på att kunna köra ut mina föräldrar så att man kan ha en liten fest i alla fall! :D !

Ååå min häst var alldeles GALEN idag hahaha btw så där.. men han var verkligen konstig, måste ha varit det bajsiga vädret! Det var verkligen grått idag! Men åh, då kom jag och tänka på sommar! Och alla de underbara klänningarna och andra kläder som förgyller allt! Jag har gått runt och funderat på den här klänningen nedan i hundra år nu! JAG VILL HA! Tänk den med en skinn jacka, den frisyren och ett par snygga pumps, svarta.. som jag har hemma! Får lov att lägga upp en bild på dom sen, eyy litet fint smalt silver armband och man är hemma! Haha men jag älskar sommar, därför kommer jag att ha en fest i sommar på mitt land ställe! Känns inte helt fel.. eller vad säger ni? (;


På min fest i sommar skall jag ha den klänningen! Give mee! <3


I dag.. då var jag faktiskt duktig!

I dag då har jag haft en duktig dag! Jag började att jobba i stallet kl /, så jag behövde gå upp 20 över sex.. och jag hatar i egentligen mornar.. så? Ja jag var bra! Haha. Åh men slut det är jag nu.. slet och slet. Det är faktiskt jobbigare än vissa av er egentligen tror att jobba i stall! Kom hem runt tjugo i fem.. så det har varit en lång och slitsam dag! Ikväll kunde tyvärr inte Pia ses! ): min man dåra.. vi är nämligen gifta, på facebook haha. Jag tyckte att folk som skrev att de var ihop på facebook på skämt var töntiga, riktiga geeks!.. Haha men kul och sant it is, i å för sig är jag rätt töntig, orkar inte riktigt till 100% bry mig.. jaja. Haha .

Så jag ska nog träffa Freja, måste snacka med varandra och kanske ska kolla film dåra, och ben&jerry, annars alltid kul med ben och jerry! <3 Haha.

Åh jag hatar att ha en konflikt som är tyst, ni vet en slags konflikt där man är tysta, konflikten startar aldrig så det kommer inget slut, för det har ju inte varit någon början. Det blir något o talt och nästa gång man ses, ja då blir det stelt.. Jag hatar att ha dessa konstiga konflikter, jag hatar dem. Varför måste man hamna i sånna. De jobbiga är att hon är så envis också, hon kan aldrig erkänna att hon har fel. Det blir som ett långt knagande. Det är därför vi inte bråkar, aldrig faktiskt. Vi bråkar inte högt, vi visar inte tydligt. Man kan märka på den andra att det är något, men om vi bråkar med varandra då bråkar vi tysta, för oss själva. Så har det alltid varit mellan oss. Vi har känt varandra heeela livet! Så att bråka högt.. det funkar inte. Jag vill inte nu, det kommer att ändras så mycket då. Det vore synd på en vänskap som är så lång och nära.. även fast det är viktigt att ha konflikter och sedan gå ut ur dem snabbt.. ja det känns ändå inte som en tid punkt då jag orkar det. Inte nu. Speciellt inte eftersom vi i så fall skulle riskera det på en sådan skit sak, som det egentligen handlar om..

Men en positiv sak är att JULIA FYLLER 18 IMORGON, GRATTIS I FÖRSKOTT ÄLSKLING! Ha en sjukt rolig ute kväll i kväll! Och tack till min framtida.. iaf öl langare hahahahh <3<3<<3<3<3<3



En arton åring strax! En dag kvar.. GRATTIS!! <3


Bjuder på den, kanske..



Jag bjuder på den! Helt osminkad och ja.. ni får göra er bedömning Celia till v jag h,
den är från brunchen som jag hade med några vänner förra lördagen! Mys mys!


Klagar man för mycket blir ingen glad, nubbar man för lite blir..

Jag klagar för mycket. Vi alla klagar för mycket. Tiden blir knappt, man klagar. Varför ett evigt klagande?
Jag gör det, du gör det, alla gör det. Det blir som en täckmantel, något som blir lättare, något som känns lättare än an att prata om annat. Om ni har en konversation med någon.. Vist klagar ni då? Om andra vänner, de hör inte av sig, de säger något fel, maten smakar piss, allt är piss, man e ful någon annan för snygg för att man själv ska må så bra som möjligt. Eller jag kanske har fel. Men förutom att bara klaga tar man till udanflykter i stället för att ta tag i sina problem. Jag är expert på att klaga. Jag har en vän speciellt som är expert på att klaga. Varför klagar man på saker som är egentligen, om man tänker efter så onödiga. Mår du verkligen bättre utav att klaga på allt som inte passar perfekt in på en perfekt movie story?
Jag ska börja tänka på vad jag klagar på, göra något åt saken eller se det mer posetivt. Speciellt allt klagande på hur jag ser ut. Det är mitt favvo område att klaga på just hur jag ser ut. Ena dagen ser jag ok ut tycker jag, men så fort en person kommer förbi som är så där mycket snyggare, en populär person som drar alla blickar.. var hamnar jag då? Jo botten i ett avlopps rör.
Man är för tjock, ansiktet för brett, tänderna för snea, för att inte tala om.. de har inte den perfekta nyansen av sockret i glas burken på cafét. Nej nu får det vara nog. Det tycker jag också ni ska ta till er. Klaga inte över det som egentligen är obefintligt. Ert liv kanske trots allt inte är så farligt. Det klassiska exemplet om barnen i u-länderna. Det är klassiskt och faktiskt ett umärkt exempel. Du har problem med morsan eller farsan.. eller bara hela samhället runt omkring dig! Äh va faan! Shape up! Det finns värre. Gå in med posetivare synvinkel, gör roliga saker. Ta den tiden. Annars kommer du ångra det när du sitter där 45 år i ikea soffan med ett barn i knät och inte har åstakommit ett piss eller har gjort det du i dina drömmar velat göra, men som någon har stoppat dig till att göra, ( skulle tippa på att personen är den sig själv i fråga..! hehe ) och en v 75 a: volvo på uppfarten på äppelviks vägen, och undrar..vad fan hände? Ta chanser, njut ha så jävla roligt som just du bara kan. Mitt nya löfte? Ha sjukt jävla kul! Minst 3 jävligt roliga grejer per dan som har hänt, haha vem vet det kanske fungerar. Ska leka att killarna suktar med sina ögon på mig, på nått de kanske inte kan få.. Respekt, yeah man yeah.



Min älskade och bästa häst! <3 Hennessy .

Den här hästen betyder allt för mig! Tyvärr ska jag sälja honom nu..  men han ÄR och kommer ALLTID att betyda allt för mig, jag älskar dig, nu och för alltid!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3



Vi på distrikt mästerskapen i höstas. (:

Matthew Williamson.

Kl slår på, gissa vilken tid? Hehe kl 7, en jävla söndag. Det är fan tortyr! Utsläpp i stallet stog på göra listan. Jag har inte hunnit träffa Pia den här helgen.. Så nu känner jag mig så där deprimerad som man var innan jag träffa henne, innan man förstod att hon var den bästa som finns och ett liv utan henne är från och med en döds dömd framtid. Kan man verkligen vara så beronde av sina kära? ehh JA! Hemskt men sant!. I fredags för att låta lite mer posetiv så fikade jag med jullan <3 och pia <3.. Det var as mysigt.. Vilken jäkla kladdkaka!! ( haha) men den var himmel. Gå till Choklad koppen i Gamla stan mina vänner, wiee. Och om ni gillar italienare, fransmän.. hehe så gå till gamla stan. Jag nämner inga namn.. Men min söta vän jullan hon gillar dem, woops nämde visst hennes namn haha. Men hon är GALEN i dem. Själv var jag lite halft nekad av dem.. kan förstå dem.. men blä. Nu hatar jag italienare. Hoppas det kan ändras då mina jordgubbar vill till Italien. Just det! Ska kanske hyra hus avec ma famille dans toscana à italy l' ète. (: ( i sommar..)
Skolan har börjat sin vanliga rutt och jag känner mig redan kvävd. Hur skall allting lösa sig? Kommer man att orka sen vanliga rutinen. Men hoppet om ljusa mornar och de underbara klänningarna man har på sig.. det gör framtiden en anings ljus i det oändliga märkret. Men jag måste klara det, därför kommer jag klara det. Mina betyg; dom kommer bli bättre- därför att de måste det. Kämpa, som med allt annat.

Kämpa det skall jag göra i dag, 7:00 stallet, utsläpp ridning. nu läsa svenska bok. Sen städa mammas kontor (! blä! ) sen barnvakts intervju! USH! Vad nervös jag blev. Aja så mycket var det kanske inte.. I lands problem? - Japp. Vi människor har så lätt att klaga, en vän till mig är expert, trust me. Varför inte vara nöjd? Varför inte bara vara jävligt glad, ha ett självförtroende om att man ser jäkligt bra ut.. varför kan jag inte ha det. Ojoj nu skall det bli ändring. Jag vill gå ner lite som alla tonåringar babblar om. Det alla babblar om, så att man blir mycket bättre??? .. men för vem. Aja, jag ska inte äta mindre förutom inte att äta lika mycket godis, utan träna. Det är det som är grejen. För sig rider jag 6 dagar veckan.. menemen.

Apperopå ingen ting.. ÄLSKAR klänningarna och Matthew williamson kläder! Det är min älsklings designer, det där vill jag HA! :D <3<3<3<3


Long long time.

Shit, det var länge sedan. Jag gillar verkligen att blogga även fast det var ett tag sen. Måste ju vara ärlig.. ibland så orkar man inte bara att ta tag och göra saker, man är alltid på väg till något, något som alltid kallar eller jagar på en.

Jul lovet har varit mysigt men vi åkte inte utomlands, men det har jag redan vetat sen en början att vi inte skulle göra.. Men självklart känns det trist! Men lovet har ändå varit mysigt. Jag har umgåtts med vänner vilket jag inte hunnit göra så mycket innan i år. Mitt nyår var ganska misslyckat haha men what the fuck mitt nyår får börja nu. Nu har jag kul. 2009 känns som om det kommer bli kul, jag kommer att göra det kul iaf! Här ska inte tråkas utan jag ska göra allt jag känner för, vara impulsiv. Och sköta skolan.. Dessa två mål som jag avslöjar för er misstänker jag kommer att hålla.
Apperopå att jag inte reste bort i år ( familjen hade tänkt sydafrika /: ! ) så ska jag bort lite i varje fall. Ska med Maria till åre på sportlovet!! :D då hoppas man på lite snygga killar wohoo! Haha. Men sen skall jag nog, vill VERLKLIGEN (!) till siesta festivalen i maj. Sen på sommaren skall jag åka utomlands med kommpisar till Grekland. Zakynthos. Jag hoppas verkligen att det blir av! Jag får men man måste beställa nu.. måste bara bearbeta en mamma HAHAH men det fixar vi?! Eller hur babe? (; I mellan allt ska det tävlas med pollarna. Åka sverige runt i år i gen? Ja man hoppas på det. Men vi måste först sälja den jag har nu och köpa den andra! Vi får se.. Men jag hoppas också på att familjen kan få upp ekonomin så pass att vi kan åka till Sydafrika eller Filipinerna och dyka i vinter. Det vore verkligen UNDERBART!

Nu näst väntar skolan. En hektisk tid, men vad som väntar en är så underbart att man kan bortse från skolan. Drömmarna om fotograf studierna i London efter gymnasiet och resan dit med allt som väntar runt hörnet gör den resan värd. Jag hoppas på ett bra 2009, med kärlek, vänskap, och allt annat som världen kan ge mig det här året. Vi hörs säkert i morgon. (:

<3



RSS 2.0