Heading to better times.


Japp, och engelskan är på topp. Hinner dock inte skriva så mycket. Ska plugga franska. Prov i morgon. Förberedd.. haha no way in hell iam! Men nu morsning korsning. Var på dad's studio i helgen. Grymt kul. Men också drama.. Pic: Moi et Celia. Ciao lovers. Can't wait for Milano, three weeks left!!!

There are no words for those feelings


Jag har precis, idag fått reda på att min farmor är döende i cancer. Det gör ont att skriva. Vi vet inte när hon kommer att dö. Men kanske inom några veckor. Jag hoppas hon lever på min pappas födelsedag. Ush, det är inte verkligt. Jag vill vara liten igen. Då allt var lätt. Då alla var friska, starka och glada. Vad hände? Varför finns cancer. Jag hatar cancer. Jävla skiten borde inte finnas. Mina ögon börjar tåras, dags att sluta skriva. Jag förstår nu de anhöriga till cancer drabbade. Hon har varit sjuk i två år. Hon svarade på behandlingen. Nu är hennes värden över tusen. De ska ligga på femtio. Jävla skit piss. Farmor var stark, om inte för dig för farfar. Älskar er, ni är bland det finaste som finns.
Med kärlek Linnea.

I love plans



Japp det gör jag. I alla fall positiva planer. Som dem i framtiden. De där planerna när jag vill resa, jag vill hitta lägenhet. Jobba, tjäna egna pengar, festa.. alltså allmänt jääävla kul och nice. Säger bara 2011. Året då jag går ut och kommer leva livet!


Patrik Swayze



R.I.P Patrik. Hur snygg och underbar var han inte i dirty dancing? En film man kan se om och om igen. Eller hur?
<3

The city.


Var i stan en liten stund med mamsen, Köpte present till syster min. Hon fyller tjugo, perfekt. Yes indeed.
Pic kommer i morgon, hon läser ibland min blogg, mycket sällan men det händer. Köpte coola leggins. Såg kläder till Milano. Men snälla affärer, skärp er. Mer bättre läder, inte bara grått. Please.

Purple rain

Om det är något jag är bra på är det dålig uppdatering. Har känt mig lite sliten idag. Klippningen behövs verkligen nu. Huden är torr, måste smörjas. Det ska ske snart. Kan man inte få stoppa tiden ett slag? Hinner inte riktigt med. Hinner du?

 

 

 

 

 


X&Y

Jag är sugen på skor. I oktober ska jag och Julia till milano, då ska fan det köpas skor innan. Min rubrik? Japp, tro det eller ej. En till Coldplay låt.


Strawberry swing Coldplay



Idag har det varit en relativt bra dag. Kort dag, fick vara med Pia. Mat, pestopasta. Nu stallet, till älskade Rachman. Ni kan lyssna på låten och sedan springa till ZARA. Där de bästa kläderna finns. Nu har jag inspiration. See ya.

RSS 2.0