Gisele Bündchen.

Typ vackraste kvinnan. Oj här ska det fan satsas tills i sommar.. Ojoj hard work Linnea haha.
Heeej

Plastic jungle.

USH! Inte visste jag att alla kändisar i princip använder sig av plastik kiurigi- hemskt! Fick reda på det då jag läste Julles blogg igår kväll. Såklart visste jag att det var många och att typ alla bilder man ser överallt är jätte retuscerade, men Giesele och Natalie portman- what the fuck. Alla var typ vackra innan också. Men mänskliga. Inte konstigt att alla har konstiga ideal! Ne jag vill ha uppror, är ni på?
Detta får mig självklart att tänka på vad jag skulle ändra på mig om jag skulle, som jag inte ska.. haha. Men jag vill aldrig fotas framifrån eftersom jag har ett stort ansikte, kanske göra det smalare, men då måste man typ också göra en smalare näsa. Skulle jag ta bort ett revben? Smalare ben? Hahahaha det e ju komiskt ska alla gå runt med plast i sig. Låt alla var dem de är. Då blir ju idealen på vackra människor mänskliga.. 
Klicka här för kändisars makeover... http://images.google.com/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_ax5ZIdFoW1U/Ss74oaKXudI/AAAAAAAAajI/DTDr_izrJMo/s400/plastic-celebrities-01.jpg&imgrefurl=http://miscellaneouspics.blogspot.com/2009/10/stars-before-and-after-plastic-surgery.html&usg=__XetI2TS__CP-mbOXbh-5BY9mApw=&h=281&w=400&sz=22&hl=sv&start=13&um=1&tbnid=hJ1EkRKdKxz4jM:&tbnh=87&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dplastic%2Bceleberties%26hl%3Dsv%26client%3Dsafari%26rls%3Dsv-se%26sa%3DG%26um%3D1

Mina två vapendragare

Haha jag har i alla fall två läsare! YEY! Haha- ni är bäst! Ja och talang stockholm är ju självklart en häst deal.. Det är en grupp som kommer att få träna för Kristian, en kille i ridsporten som är otroligt duktig och stor. Man är med ett år i taget och man träffas flera ggr, för att göra en uppföljning av ekipaget. Man får alltså en extra hjälp och kan till exempel göra att man kommer lättare in i ett landslag i framtiden. Men som sagt man måste fylla i olika papper, brev om sig själv. Rekommanditions brev från klubb och tränare. Sedan om man går vidare ska man på intervju och sedan också en mönstring!! Jag berättar mer i morrn babes!!! Puss!
Rachman!

I just wanted summer when I was on the Julmarknad today

Japp, fan vad kallt det var, eller ganska i alla fall. Nu lyssnar jag på MIIKE SNOW=BÄST! Medans jag försöker foka och ladda upp fitt sega bilder. Men i alla fall, vi hade jätte mysigt, jag min moster, mamma och syster. Fika= MUMS godaste kanelbullen typ! Och drack te och snacka. Var jätte skönt. Vi skämta mest om hur jävla dum i huvet jag är, KUL! Haha. Men i alla fall, det har börjat en super bra serie nu på 4an, jag vill se. Så se den! Men jag måste läsa 120 sidor i engelska boken plus skriva en presentation om mig själv till talang stockholm 2 sidor! Aja ska kila igen. Puss

Everybody feels kind like this.

Jag vet mina närmsta vänner att jag hela tiden klagar på hur jag ser ut och ni tycker att det 'r irreterande och jobbigt. Jag är verkligen avundsjuk på dem som är nöjda med sig själva. Jag avgudar den personligheten hos någon, jag älskar den. Men jag har verkligen inte förmågan att tycka om mig själv. Det är synd, för det drar verkligen ner en och kan faktiskt stoppa en ibland. Självklart går mitt självförtroende ner och upp. Men idag skulle jag fota mig själv lite, tid över.. allt blev bara piss. Jag hatar mig själv på foton. Hatar att vara med på dem, IBLAND. Men gah vad jag är trött på  mig själv. Kan jag bara inte njuta av mig själv och vara nöjd. Så min fråga till er; Några tips till mig för att hjälpa mig med mitt självförtroende?? Please babes! 

Animal

Nu ska jag klippa mig, snyyyyyyft!!! Time to go, CIAO!

BABY 17!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA UNGE OM 30 MINUTER FYLLER HON ÅR! ÄLSKAR DIG, FAST DET VET DU REDAN! YOU THE MAN MOHAMMED!!! GRATTTTTTIS! <3 <3 <3

Pia lundquist ett år har gått men fortfarande lika snygg om inte snyggare. Å du fattar verkligen inte hur mycket jag älskar dig och hur jävla bra du är och hur jävla mycket du betyder för mig. I'm freaking obsessed!


Hey there cute one

MUMS!


14/11

xoxo


Bästa dumhuvet i världen

Det är ta mig fan Pia, hon är knäpp, söt, oemotståndlig, och ett känslomässigt vrak(; haha, men oj, det finns så många ord som kan beskriva denna tös. Bäst är hon i alla fall och de flesta störda stunder, de har jag delat med henne. Vi har varit dåliga på att ses på sista tiden. Men en change is gonna come. Älskar dig mitt udda lilla söta smultron!

Xoxo

(Not to forget, Pia har fixat hela min design- TACK!! Den blev super fin I think!)



Gästbloggar tihi

Jag älskar dig Linnea så otroligt mycket, du är verkligen det bästa som finns!

Btw du måste hålla med om att Colin Farell är snygg!



//Pia

A photo

Detta foto är från Zante 09, där jag ska åka igen till i sommar avec Pia mia mfl! Ilike!

Miike snow

Jag är kär. Lyssna på denna och lyssna på Animal också!! Jag ber er! Ert liv kommer förändras och er dag kommer få en vändning. Tagga till livet. Love


I'm going to bed. Sleep is beauty. Love.

xoxo

I have no words left beside that I really want this dress. And btw perhaps look like her. Would like that alot.

xoxo

Red lips

Är sex, i princip. Tyvärr har jag väldigt liten mun med smala läppar. Tyvärr o tyvärr men så är det. Så röda läppar passar mig inte naturligt. Men det kan vi nog ändra på. Med rätt outfit och rätt place så kan det bli bra. Någon som passar i röda läppar är damen nedanför och min dear friend Julie.
xoxo

I'm totally in to it.

Oh yeah moderfucker. Jag strålar av inspiration och vill åka till milano eller London. Eller var som helst där jag kan mingla med coola människor med some fucking pondus! Jag vill åka nu nu nu, och så vill jag köpa massa härliga och coola kläder. Iwant it now. Do you?
xoxo

Answers

Jag har visst kontakt med omvärlden, bara det att alla inte släpper in mig i deras egna lilla värld. Let it be. I'm who I'm and I'm fucking proud of it. ANSWERS. 
xo

RSS 2.0