Dinné

Kom precis hem från en mysig kväll med Julia, vi laga mat och snackade. Vi hade mycket att ta igen och har självklart mycket kvar men vi betade av vissa av de viktigaste delarna, det vill säga kill delen. Julia drog hem till sin snygging och jag hem hit.. Skulle nog ha velat vara Jullan då haha ( Han är riktigt het hennes på G man!!! Hihi ) Men somsagt, tack min snygga älskling för denna kväll. Hoppas på att kunna promenera en stund nästa vecka.

Tjolahopp, nu ska jag dricka te, ta av mig sminket och titta på en film.. notting hill? njae vi får se. Spänningen är vid det här laget olidligt spännande haha.

Just det kom på att en del av min 18 års present kommer bli att få rida på riktigt fina hästar i portugal med en vän och hennes mamma som är bästa kompis med min nice va?! :D Fyller inte år förens ett halvår men hon imorgon haha. Ha det gott sopm sagt!


Det var ganska länge sen sist

Japp det kan man lugnt säga att det var. Men jag har haft en viloperiod men det har hänt saker ändå. Men i stället för att sätta igång och rabbla så ska jag bara börja skriva från och med nu haha. Försöker att göra om designen men det är otroligt svårt men ska försöka, annars får Pia fixa men hon kommer inte hem förens i augusti slutet. Vet ni hur man kan fixa? Snälla hjälp mig!! :)


RSS 2.0