DUM&DUMMARE


tjooo, japp dum och dummare kommenterar foton på face, på vårt milano album- gillarttt. Fan 2009 har fan vart ett jävligt speciellt år alltså. Ups and downs verkligen. Men DAMN 2010 kmr bli gaaaaalet- tattally carzyy. Rom, ZANTE, Milano. Talang stockholm få tävla igen, 18. Ett år till studenten. Party. Linnea har vilat här på hösten så är as taggad på skoj. Mindre fett mer träning I like! Puss och gott nytt år!


Dagens fråga

Var tar smsen vägen när de har raderats? Någon som vet? Annars har jag precis kollat på Harry potter och halvblodsprinsen, mycket fängslande, mycket. Ne nu ska jag natt uggla tills jag somnar.

älska

Back baby back.

Kuk också vad irriterad jag blev. Mitt jättefina inlägg raderades. Bajs! Ni vet när man säger att man ska åka tillbaka någonstans? När man längtar tillbaka, när man haft några av sina bästa finsaste och friaste stunderna i livet. De hade jag i Zakynthos i somras med älsklings Maria som är på den underbara bilden nedan då vi hyrde motorbåt. Jag ska åka tillbaka dit igen, i sommar den 27 juli med älsklings Pia. Jag längtar tillbaka jag längtar dit tagga baby tagga. Love love love partys. Julia come with us. Men hon ska kanske till Frankrike och festivalerna, med Anna snygga fransmän och deras hemliga kompis bertil. Wherever they go Bertil goes.

HAHAHAHAHAHA


SÅ VÄRT EN RUBRIK

Att jag sprang och visa min rumpa på perrongen, samt inne i spårvagnen- tänk på att många snygga killar sitter där. Vad som också är värt en rubrik är mina ben, de känns så där febriga ni vet. Kan det vara en liten sjukdom på språng eller är det prov imorgon feber/inte orka skolan? Japp det kan ni få spekulera i för nu ska jag banne mig plugga svenska! See ya!


RSS 2.0