Heartbeats- José gonzalez

Å just nu sitter jag o pluggar så hinner inte skriva idag heller. Men rubriken är låten ni nu ska sätta på. 
Hahahaha Pia, jag elsker dig. De e sicke sjuk.

<3 

you are mig everything baby

Ska snart ut till stallet så hinner inte skriva allt jag verkligen vill berätta. Men det viktigaste var iaf Pia som jag var med i fredags, vi mysmyste och köpte så jäkla mkt mat så ushushush, hahah godiset gick loss på 86 spänn hahha. Vi somnade rätt tidigt ändå, eller väldigt egentligen men fredagen var jätte mysig tyckte jag, sen ringde marco haha annan historia typ 5 ggr och sa att han snart var vid oss, hahaha skum kille skum kille. På mmorgonen så åkte vi till solkungen, haha snuskiga Pia blev så jäkla röd, din tomat(!). Hade jätte bråttom sen. Skulle på min mormors och morfars 50 års bröllop, alltså guld bröllopsdag. Vi åt på ulriksdals värdhus, gud vad god mat det var. Älskar också när den är så fint upplagd. Hela maträtten blir på något sett mkt godare! Sen bar det av hemåt för att fixa på sminket, sedan min kusin Mattias 18 års dag. Det var faktsikt jätte trevligt och mysigt med lite släkt och hans kommpisar. Men som tur var så var min underbara syster med och höll i handen, var nämligen en viss kille som jag har träffat förut med hehe. Men hon fixa klänning plus att jag fick ta hennes strumpbyxor som hon hade på sig.. kanske inte låter så märkvärdigt men jag och min syster har våra upps and downs och vi kan verkligen vara för jävliga mot varandra. Vet att hon vet om den här bloggen älskar dig bästa syster! Vi kom hem rätt så tidigt så på vägen hem hyrde vi film och åt upp Pias<3 och mitt godis från fredagen. Nu ska jag till stallet, så talk with you later guys!

<3

no one's gonna love you more than i do.

Det heter låten ni nu ska ladda ned, i alla fall klicka in på youtube för att den är så jävla bra.

Idag var jag barnvakt och fick på köpet 2 presenter så det så, haha de va så gulliga!
Tänk vad barn uppskattar en, man får nästan mer förtroende om man bestämmer lite, säger nej. Berömmer sen.. När de får vara delaktiga, laga mat. Å vad jag gillar mina små barnvakts barn de är verkligen härliga.

Något helt från ämnet, jag har sett så mycket snyggt ute i äffärerna, egentligen har jag rätt bra med pengar just nu men jag håller på att spara till en resa i sommar, så jag kan bara inte..)´: Men ska tjata lite på mamsen kanske till och med locka henne med mig så att man får ngt. Hade också tänkt att åka till my dearest Pia som är ensam hemma, jag har egentligen ångrat nu att jag inte åkte men jag är så trött just nu, det går liksom i vågor. Kan vara jätte pigg ena sekunden med sen blir jag så jävlans trött... ååå bajs jag orkar inte plugga heller... Kollar igenom glosorna sen blir det tv och härliga maränger dags, får se... får nog i mig lite té och choklad också.. som vanligt då (; haha.

just det tar med kameran nästa gång så att ni som har råd kan skaffa dessa underbara kläder, Honky dory, rodebejer, carin wester Acne och inte minst älskade Zara med sina fantastiska väskor och skor!! Ilove!


Grabbarna ni ska ladda hem (;

<3

....

hehe dålig svenska jag hade på mitt inlägg, sorry! Bättring bättring! ;D

<3

Du e inte snugg du e jääätte snygg.

Hahahahahah gud så jag garva idag på vägen hem. Kanke inte högt men det var knappt så att jag kunde hålla det inne! Nu ska ni få höra min lilla historia som jag har.. Idag skulle jag hem från skolan, en tråkig trött måndag som vanligt.. Men vi slutade en timme tidigare vilket var så jäkla skönt. Ialla fall satte jag mig på spårvagnen. Det kommer en man i 55 års åldern och sätter sig i fyrkanten bredvid min. Han kollar på mig och de andra runtomkring suckar lite och nynnar, mannen måste jag också säga såg bra ut vilket gör historien så mycket roligare också haha. Men helt plötsligt släpper den störda snygga mannen loss. Jag skojar inte hans lilla mumlande utvecklar sig till sång, och gissa titeln, om inte Vem är inte rädd för vargen. -JAG DÖÖÖR!! han nynnade sjöng pratade stirrade kom på ord och smart som han e, ja skriver han upp den med en stor och alldeles otymplig penna. Ett plus på det kommer en mörk man in, kanske också i 40, 50 års åldern. Han sätter sig framför mig, och nej tänker jag. Den knäpps mannen kommer väl säkert att få ur sig en otroligt konstig och obekväm kommentar. Spårvagnen börjar röra sig och den "snygga" mannen blir lite tyst. Men bara för en stund. Han stirrar, stirrar på den mörka mannen och mig. Mina läppar rör sig till ett leende. Jag kan inte hålla mig mycket längre, och det roliga är att ingen annan på spårvagnen ler åt den knäppa mannen förutom jag och lite den mörka mannen. Jag låssas lyssna på min ipod. Får ju inte missa showen. Helt plötsligt efter stationer av stirrande på oss får han ur sig,
-Plack power, black power. Jag dog, vem fan säger så. Den mörka mannen flinade bara, vad ska man göra. Alla på spårvagnen hade redan fattat att mannen var knäpp. Så stirrade han igen. Å herregud tänkte jag. Mannen gjorde sig redo för att gå av. Den mörka mannen med. Vi ler åt varandra över situationen. Så tar han av sig läs glasögonen, kollar in i mina ögon..
- Du är inte snäll säger han med en bryning så jag är inte säker på vad han säger, jag frågar förundrande vad han sa, - Du är inte snygg, hahaha nu höll jag verkligen på att dö, jag får ut mig ngt som liknar jaha tack da, men jag frågar igen, man har väl inte den blicken om man säger ngt sånt. Så jag frågar om vad han egentligen sa, lät dum, ja det gjorde jag nog. -Du är inte snygg säger han igen, du är jääääte snygg säger han med ett stort leende. Hahaha guu som jag garva jag tackade, han gick av. Men han gick inte från stationen. Där stod han, jag log lite blygt ut genom fönstret, jag vinkade och det där leendet det var ju för härligt. Hahahahahahah fan vad kul allt det här var. Kanske det inte låter så kul nu men fan att det var.

Just det, jag tänkte också säga att det måste bli lite ändring på bloggen. Hela är så dyster. Inte så glada inlägg men an har sina perioder! Jag ska skriva mer i kväll. Nu ska jag hämta mina barnvakts barn på dagis och laga mat åt dem sen ska de på gjympa. See you later!




Idag ska ni lyssna på Heartbeats av José gonzales och emd:s baby goodbye med dröm killen Danny, kalla mig tönt men han är så jävlans snygg!! Jag vill ha! Vill glömma Johan, en annan historia som kanske förklasras i kväll så kolla bloggen då för andra saker och tips kommer då!
:D

<3

Hatar, älskar, glad, ledsen, vilsen, underbart. Liv?

Jag är mållös, så mycket händer just nu. Jag skulle sälja min häst, besiktigade honom idag, men han gick inte i genom vilket betyder trubbel. Att släppa taget om någon som man älskar bland de man älskar mest är obeskrivligt. Det finns inga ord. Det känns som jag är i en dröm. Jag vill gärna vakna nu. Kan någon väcka mig nu? Allt blir bara så jävla fucked up för mig nu. Jag är liksom under ett evigt kall svettandes. Mina underbara vänner, hjälp mig. Behöver er nu mer än någonsin. Så om jag är vilsen, inte hör av mig, hoppar av något vi skulle göra. Bli inte arga, bara en fas jag går igenom. Släpa mig ur mitt krype till helgen. Vill leva livet. Inte blunda. 

Tack älskade Pia för samtalet i dag, behövde tänka på annat, som när jag gör bort mig vilket jag gör lätt 24/7. Älskar dig underbara vän.

<3

RSS 2.0