BABY 19

Helt sjukt vad tiden går..! Idag fyller Julia år och det firade hon med att gå till 5 i skolan..! haha.
Men mer firande av dig snart!!

GRATTIS ÄLSKLING!!

Älskar dig och längtar till Milano med dig i september. <3

J L P

Har kommit hem från J och pratat med P i typ tjogo minuter, sköönt! Var så länge sen vi prata :) Ska antingen ses imorgon beroende på min lektion annars blir det på fredag hjärtat. Har bestämt med J också att vi ska köpa gym kort på fredag samt träna- najs! Annars har jag inte pluggat och så har jag min mobil:)

Jag dampar serriöst..!

App nu har jag bestämt mig det blir en såndär iphone för jag ha ingen ipod eller mobil, så slår två flugor i en smäll.

Aaa Maria kom hem nu! Need you.


Phone me.

Japp då var man som sagt heeelt övergiven. Vad man är handikappad utan sin telefon..! Så jag kan köpa en ny på mitt abonnemang på torsdag, skönt. För nu har jag bllivit "bortglömd" ratad två dagar på raden av J o P känns inte så nice , saaalong fuckers. Så ensam ska jag sitta hemma och faktiskt plugga lite. Och se paradise hotel. Som man är mot andra är andra mot en.. Haha. Nörd.


HEY DUDE

Haha hade ett mycket givande samtal med både Agnes och Julia. Men vi ska ses imorgon, fett coolt dude haha. Ne nu måste jag sluta med allt flum måste träffa människor. Nu har jag i alla fall städat rummet och ska plugga. Mycket duktigt sen blir det stallet och P. Ses!

Precis så här menar jag, fjortisar/ flum. Skärpning. ;)


2010

Eftersom jag har ett minne som en guldfisk och inga egentligen läser min blogg hahahah så skiter jag i att resumera året som gått som alla andra nerds. Utan satsat på i år, jag började mitt med att tappa bort min dunder fula underbara älskade mobil. Jag trodde inte att jag skulle sakna den så, men när jag upptäcker att jag har mina enda slutliga bilder på min ponny i den börjar jag tappa det samtidigt som det kommer upp för mig att jag är helt ensam. Jag mot världen liksom. Nemas kontakt. Så nu sitter jag har själv på mitt rum och taggar, taggar till vad tänker ni? Jo givetvis till året som kommer men också till vilken film jag ska välja. Kan det bli roligare än så? Mycket tveksamt. Ne imorgon ska jag träffa P. Lektion och så ska jag givetvis drömma vidare om ROM MILANO ZANTE OCH MILANO OCH KANSKE KANSKE SYDAFRIKA.

HEJ DÅ L.


RSS 2.0