she moves in her own way- The Kooks.

lyssnar på The Kooks. she movs her own way, vilket är en fruktaansvärt jävligt bra låt haha.

åh alla i min familj är sura på mig för att de tycker att jag gör för lite hemma. Blir så jäkla frustrerad, carolina ( min syster) har blivit ganska nydligen efter sommaren så jäkla favoriserad. Jag vet inte men kanske det kan bero på att de har börjat tappa mig lite mer. Jag själv känner att jag hittat mig lite mer än förut. Jag vet mer vem jag är, vad jag vill göra, vilka målungjefär jag vill ha i livet. Visst jag är bara 16, men efter sommaren har jag ändrats lite, dock bara på ett positivt sätt vilket i och för sig känns kul, men som sagt då tror jag i och med det att min mamma och pappa känner att de inte vet riktigt " vem jag e" .. eller att de inte vet hur de ska göra.. inte tusan vet jag men jag är i alla fall inte så piroterad längre, utan min stora syster e det. Visst kan jag erkänna att jag e avundsjuk, vem skulle inte bli det om ens syskon gör ngt fel mot en, och man själv får skället. Efter ett par ggr fattar man att de inte tar miste bara, utan de har redan bestämt sig för vem det är som gör det dumma. Jag  e trött på det! Jag orkar inte längre den långa trötta och tråkiga kampen med min syster som i slut ändan hon vinner, där jag jämt står som förloraren. Ändring måste det bli. Jag har pratat med henne ( min mamma) ett antal ggr men hon ser alrdig vad jag menar, givetvis. Men jag pratade med henne i morse då carolina ett antal ggr kom och väckte mig, en gång öppnade hon till och med det kalla minus grader fönstret och satte på min dator, med toner av britney spears. Det tas inte som jag snällt när man har sov morgon för en gångs skull. Det kanske ni inte ser om en stor grej men att det alltid är å blir ite kul och jag blir bara sårad. Men jag pratade med min mamma i morse i sängen då jag var ledsen och jag tror faktiskt att någonting kan ha släppt. Kanske hon kan i en period se det hela lite annorlunda! (: .

aja skriver senare, nu kom de hem.. förstättning följer!!

<3

Ett liv utan vänner?

Ett liv utan vänner? Vad vore det?! Jag skulle inte klara ett liv utan dem! Jag måste få skratta tillsammans med någon,berätta saker, hemligheter för någon. Jag måste ha någon man kan lita på. Jag har turen att ha flera som jag verkligen kan lita på. Tack för att ni finns fast jag kan vara hur dum, knasig och bara allmänt knäpp. Att jag inte ringer tillbaka när jag sagt att jag ska göra det. Men tack för att ni ringer mig.. haha men jag behöver det. Jag vill som alla andra, veta att någon bryr sig om en. Att någon älskar en. <3

Ska plugga nu.. har kommit hem från stallet. Det gick faktiskt riktigt bra! :D. Åh har franska prov på torsdag! Kan ni fatta?! En dag innan skolan slutar!): guuuuu vad jag längtar! Tur att jag har söta Jullan med mig på lektionerna!<3

Kan inte heller skriva mer än att jag fan kommer drabbas av den där himla depressionen snart! HAHA 

<3

Veronica maggio-stopp.

Sitter och lyssnar på Veronica maggios låt stopp, fick lyssna på den av Pia<3. Haha prata precis med henne lika always,, lycko piller?! Ring Pia! Depressions problem, ring Pia..! haha

Åh jag ska verkligen jobba nu på jul lovet! Ska försöka spara ihop till resa i sommar! Vill verkligen åka någonstans!(: Festa, sola och att umgås med sina underbara vänner! Kan det bli bättre? Tror inte det! 

Tyvärr hinner jag inte skriva så mycket mer! Har så mycket att berätta! Men på torsdag skall det skrivas ordentligt! Julklappar framtid och mera, mera mera! 

see you later! (: <3
                                                                                                    Sommar! <3



och så en annan dag gången..

Så var det kväll, söndags kväll. En dag och en kväll av depression och måsten, en kväll av stress och delvis av ångest.
Varför kan man inte bara göra ALLT, och då menar jag verkligen allt i tid. Varför skjuta upp ett arbete till två veckor när man vet att ingen annan än en själv kommer att förlora på det så jäkla hårt.
Hade iaf lucia i stallet idag, var faktiskt skit kul. Först hade vi ett lucia tåg HAHAHA fan va sämst vi e på att sjunga.. eller förresten vi hördes nog inte ens ändå, fan vad soppigt! (; Sen hade vi också kadrilj. Vi hade 80-tals tema.. jag förstår att ni andra tycker att det kan låta för vardagligt och bara allmänt tråkigt.. hade också tyckt det om ni inte hade sett oss! Jag hade på mig en tröja, över den hade jag en badräkt på badräkten hade jag rosa hotpants och under dessa fina hade jag turkos glittriga strumpbyxor. haha inte för att glömma ben värmana jag hade ovanför mina rid stövlar. Hennessy var alldeles glitrig, lika söt och alldeles underbar! <3 Han är mitt liv! (: .

Nu sitter jag här och skriver, ska snart hoppa in i duschen om jag orkar ta det kraft handtaget.. haha annars väntar film.. och vem vet.. kanske det kan serveras lite julmust till haha! :)

<3

jag vill ha en ben&jerry!

Bajs! Jag var precis och handla efter att jag har städat på min mammas kontor! /: och självklart glömmer jag att köpa den underbara ben&jerrysen!): ville ju ha den till mitt film mys ikväll! Bajs, bajs bajs. Kan kanske ha glömt att köpa den pga att jag ser helt för jävlig ut nu, tänk er den underbara bilden: Fula gamla kill mjukisbyxor som stiligt nuddar marken och får sedan en smickrande rand strax ovanför sömmen. Den fina vita T-shirten som råkar vara pappas och åter igen råkades att sova i.. Sedan på den vita  t-shirten som var pappas så har du en svart fleece med dofter av ngn underbar parfym om råkar lukta lite svett, och stall. Härlig blandning? Hehe skulle inte tro det. Sedan har vi en bebis blå munktröja med den icke fjortis stämplade sss märket. och som grädde på moset.. Skitigt hår och inget smink på en ful flicka med lika ren och fin jacka som också råkats användas i stallet att antal ggr för mkt! Vad sägs? Avunsjuka?
Men allstså, om ni nu hade det som jag hade, en riktig bad day på alla plan, vill ni då gå förbi ett par killar ca 18 års åldern, som är helt värna om sitt yttre, och jag menar.. de var snygga.. åååå haha. En annan dag kan jag gå förbi dom, men idag.nonono!!

Haha, jag kunde dock inte hålla undan mig från att ringa Pia<3<3<3, hon är världens mest underbara tjej, haha kille för den delen också.. om man säger så! Jag var ju inne på som jag sa att bara vara hemma eftersom jag e så sjukt jävla trött, jag är verkligen slut, snart kommer jag väl hamna i en sån där depressiv tid då skolan och gå upp på morgonen är helt uteslutet. HAHA.. men nästan seriöst, nera så nere skulle jag aldrig bli. När jag prata med Pia när jag jobba så blir jag så lycklig. Hela jag blir helt excalterad haha. Hon ger mig energi och glädje! Tack för att du finns, du kommer vara en vän för livet! ( hoppas du vill vara med mig också hihi) .

Här kommer bilder på Pia!<3 Men också på vår lilla uppklädning inför fest, förförra helgen! (: haha vilka bilder..
Ojojoj vilken kärleks förklaring hon fick, men bästa vännen någonsin, det är du iaf för mig! Puss mitt hjärta! Nästa helg blir det andra visor! Då fan i mig ska det bli andra bullar! :D <3<3


Här kommer bilder på Pia!<3 Men också på vår lilla uppklädning inför fest, förförra helgen! (: haha vilka bilder..



ojoj.. placeringen och allt med bilderna blev knäppt../: men men haha!

Film kväll eller dra ut?..

Ojoj, jag vete tusan vad jag ska göra i kväll. Det är då jag önskar att man vore arton, man kan gå precis vart man vill. Men nu, när man är sexton vet man inte var man kan gå, och om man skall gå ut vilket man offtast då gör fast man vet hur kvällen kommer sluta, hur det oändliga sökandet på något alldeles extra något speciellt roligt ska hända. Och hur slutar den egentligen? Man går från Brommplan hem genom " skogen" i en ca 20 min! Det var ju kul.. haha. Men självklart vill jag gå ut. Inget slår en super kväll med personer man älskar. Men idag är jag så trött. Imorse när jag vakna kände jag mig nästan febrig. Men stallet och min häst Hennessy kallade. Red ut udag på honom, det var kallt men det är så underbart att komma ut  till stallet. Jag förstår varför hästar används som ett terapi sätt. Aja,  det jag skulle säga var att en hemma kväll upladdat med filmer godis, mammas nybakta lussebullar och julmust det tackar man inte gärna nej till. Så om det ska bli något ute är det bäst att det skulle vara sjukt kul och något som är bestämt, ska upp tidigt imorgon. Lucia grejs i stallet. Eller så får ngn komma hem till mig och ha det lika mysigt som jag i såfall tänker ha!

<3


Massa bak!

Hur spenderade du din fredag kväll? Haha jag var och bakade med stallet hemma hos en tjej i mitt område i bromma. Jag fick tusan i mig göra nästan allt, ungjefär så kändes det som, brända mandlar och lussebullarna fick jag göra! Men egentligen var det rätt mysigt. Ville så gärna ringa Pia!<3 men jag kom hem nu och min mobil som blev snodd förra veckan hade ju jag då inte. Men imorgon får jag prata igen tiden haha. Imorgon ska vi nog också ses! ska bli nicee! (:  Pia var också barnvakt idag, måste höra hur det gick! Haha

Godnatt, här får ni en bild på lussebak och även en på hästen! Jag bakade ju för stallet! (;



lite av min önskelista... det kommer mer ikväll!

ÅH! Jag blir alldeles för kär i allt jag ser. Jag önskar mig massor med julklappar, självklart haha. Men här är lite glimtar av vad jag vill ha, tar gärna de där jimmy choo skorna men haha kommer inte ha råd med dem )`: men det finns ett par underbart fina bruna läder pumps på Zara som jag MÅSTE ha! 

Ett tips är att gå in på monkis hemsida, underbara klänningar som jag blev kär i! (:

<3

  Blir ni inte också kära i dessa grejer? (:


Annabelle, jag (haha) och celia i somras när vi var i nice! <3


Långt långt bort..

Åh! Nu ska det sovas, redan har jag bloggat tre ggr idag.. men det var ju min första dag, och ett sånt bra tidsfördriv när man ska plugga.. man slipper undan. kanske man gjorde ngt gott men i slut ändan får man bara dåligt samvete. som jag får nu. varje dag samma visa. Jag längtar tills jag har gått ut ur skolan. Då ska jag RESA långt, långt långt bort. Jag ska resa länge! Åh vad jag längtar. (: Sen vill jag studera fotografi. Antingen i London eller i Paris. Men jag kanske inte behöver bestämma det än.. Men jag har stora drömmar och jag ska se till att mina drömmar går i uppfyllelse. Förr eller senare. Jag tänker börja med att åka utomlands i sommar. Förra vintern var jag på cuba i 18 hela dagar! längtar jag tillbaka? Skämta inte! haha. 

godnatt! <3



             

bilder från när jag var i Cuba! <3

stress, stress och åter en massa stress.

Shit vad man har i skolan! Jag är sen med både geografi inlämning, idrotten men även också engelskan. Julia, Pia och jag ska bli världens pluggisar efter jul lovet i af! Guud vad jag längtar dit! 
Inte bara skolan som stressar utan också stallet, jag har nämligen egen häst (världens bästa! <3 ) men fick lov att rida två! men mamma hjälpte mig så jag kom hem till 8 i varje fall! (: Så nu ska jag plugga, vill egentligen kolla på Ghost wispher med underbart snygga Jennifer love hewit, men hinner inte! BAJS! haha. 

Imorgon är det lucia tåg i skolan, det ska ändå bli rätt kul! men vi måste börja tidigare, det suger!  / kan inte vänta förrens jag får se Fabian i tåget! Fy faan va kul!!! haha )

<3


Helt nytt!

ojojoj, jag har aldrig skrivit blogg förut så jag ursäktar hur layouten ser ut! Pia hjälpte mig att skaffa den. TACK!(:
Jag hoppas att bloggen kommer att vara bra och intressant men också kul, inte minst sagt för mig! Jag kommer att skriva allt från min vardag till mode, drömmar och framtiden.. jag hoppas den blir kul, för det ska iaf jag ha!

<3

RSS 2.0