Bacon och risotto on a saturday night.

Som jag skrev innan, man måste vårda sina kära vänner. Man måste bevara dem, umgås och ja.. ge dem tid. Alla har sina upps and downs. Allt möjligt kan hända, mer eller mindre förberedda..

06:20, Ringer klockan, eller ska jag säga min mammas ljuva stämma? Upp jag går, med motstånd så klart. Tjasar mig ned mot källarn genom tre hela trappor, tur att det är nedför haha. Ännu en jobb lördag har inletts. Men med 700 hundra kronor viftande framför min näsa, nej inget jag kan säga nej till. Men en sak jag erkänner är, när man öppnar dörrarna till stallet, när den varm fuktiga lufften slår en rakt mot kroppen, hästarna gnäggande med en uppskattning som det inte är någon som helst tvekan i så kan jag tåla att gå upp den tid punkten av dygnet en lördag. Om jag kommer att behöva ta bort det, är det något jag kommer att sakna stort, att inte få känna doften av häst, trygghet och ja.. helt underbara häst. Allt som allt, jag jobbade och en tjej från värmdö provred min underbara häst. Kom hem runt fem. Kollade på The city, drömmde mig ännu en gång tillbaka till london och Celia och vår framtida tid där.
Senare gick jag på middag hos dena underbart vackra tjej! Alltså hon är verkligen ett udda korn, precis som otroligt snygga och underbara Pia, som dessutom är otroligt SNYGG utan smink! Vad sägs Pia? Sanningen är lös, du är snygg. Kommer alltid att vara, och är. Denna tjej kom hem till mig, halv två på natten haha. ojoj Pia och jag i ett nötskal. Vi gick en sväng med min hund seamus stackarn och sedan drack vi lite te och aaa en viss kladdklaka, frödinge.. köp den kladdkakan, godaste ever!

Sedan kom min pappa hem, hahahahahaha säger jag bara, full och glad ställde han sig strax efter 2 och stekte bacon och risotton, haha min underbara pappa! Han är bara så jäkla söt när han är full, han fnissar så mycket och ja.. haha.
I sängen låg vi och snacka, jag sjöng hehe till kvart över tre. Somna runt halv 4. och här sitter jag nu igen och skriver. Även denna helgen gången, den var inte så dum. Tack Pia underbara du som finns!

...

Jag är trött på människor som inte kan stå för dem de är. Jag är trött på att förlora och missa andra. Jag är trött på hur jag, andra blir bemötta och hanterade. Folk misstar sig, ingen är given, vänner ska vårdas med omsorg.

Tiden går och vad gör jag?

Oj oj nu har jag inte skrivit på länge igen. Tiden har rusat förbi som usain bolt i os:et förra hösten. Allt har gått så fort, det är mycket som har hänt. Idag kommer jag att skriva det kan jag garantera. För i dag fyller mamma år, grattis! <3 och i morgon ska jag jobba i stallet, så det blir en tidig morgon! Så hemma kväll it is! Känns hakv kul nu, men på morgonen när jag ska gå upp så känner jag hur trött jag egentligen är! Jag fick massa fina presenter när jag fyllde år förra ceckan. Dom kommer upp i kväll! (: Och den stora roliga nyheten är att Grekland med älskade Maria är nu beställd! Woho! Fy fan vad kul det ska bli! Är otroligt shopping sugen och har absolut inga kläder, så i veckan ska jag ta några av mina sparpengar och inhandla allt vackert! :D Hörs i kväll!



    Den här outfitten  vill jag ha. den visades just på modeveckan!

<3

<3

Älskar dig och du vet det. Du kommer alltid och betyder mest för mig. Att ha hittat en sån vän som du är otroligt. Jag vet att jag har miss brukat ordet älskar många gånger, eller förresten inte. För att beskriva alla mina känslor för dig så är det ordet ett alldeles utmärkt ett. Our lonley times will come, as you know. Det är det vi säger. X+X tid! Du vet vem du är..

Mon coeur, elle battre pour toi. Tu est aussi mon joie et amour à vie.

<3


Min födelsedag, musik som gör att allt blir ljust! Jag älskar livet!!!!!

Fan vad jag blir glad!! Av den här låten som alla som besöker min blogg måste lyssna på, ni kommer gå runt lyckliga resten av kvällen och dagen! Idag har jag besigtat min häst som var helt perfa! Jag har ridit troligtvis min framtida häst och jag har varit barnvakt och lagat mat åt två små underbara barn! Som jag nu blir alldeles glad av! Jag har pratat med Pia, Julia och Maria. Och det går som det går! Det enda som har varit jäkligt pinsamt var att jag som jag säkert har förklarat ca 100 ggr för mina vänner, när jag satt på spårvagnen hem från barnvats jobbet.. så lyssnade jag på The potbellez låt som jag tidigare nämt i bloggen Dont hold back.. den trodde jag att jag lyssnade på i mitt headset i mobilen. Men jag funderade.. det lät inte så högt, konstigt! Den här nivån brukar vara den vanliga och bra som jag brukar lyssna på. Skumt. Jag höjde då, lyssnade två ggr om. Jag satt där för mig själv lite små lycklig och inte minst påverkad av att ha lyssnat på låten hundra ggr och dessutom att ha lyssnat på skypes andra utbud av små vackra melodier ser jag att en snygg kille kollar på mig.. ååå tänkte jag, jag som egentligen inte har mycket smink på mig och dessutom ser lite trött ut efter att inte ha sovit så mycket natten innan. Jag blir nöjd, fan vad najs tänkte jag! Men nejnej njut inte! Nu mäsrker jag till min stora förvåning varför ljudet inte kom ut så bra i hörlurarna.. FUCKING HEADSETET VAR INTE I!!!! Jag dog! Fy faan vad pinsamt! Tänk er själva! Ush jag dog och försökte ringa 6 personer innan jag fick tag på ngn. Men då var jag redan ute ur den trafikerade och i agtagande tåger. Jag stod som ett löjligt offer sjukande genom marken! Förlåt om jag har massa fel i texten, men har massa plugg! Bråttom! Och i morgon minna vänner fyller jag år!! 17 blir det nya talet. Ett fantsasit år? Ja det tänker jag minst ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Låten heter Miss you av Adiam dymott! Lyssna på den! En lyklighets order!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D http://www.youtube.com/watch?v=ZxM-_b8oA4o



<3 !

Release me.

Det är lustigt hur livet snabbt kan vända. Allt kan gå på räls, man har det mesta. Man är nöjd. Men så händer något, något val man tog. En sekunds fel bedömning. Fel buss, fel person, ett val som gör att allt det du hade brast. Varför? En del av livet antar jag, men ändå. Ska det verkligen behöva vara så? Jag har en kompis där allt ändrades av fel tid, fel person. Tänk om en person hade gått en annan väg, hade gjort något så att det hade skjilt en sekund. Hon red precis som jag, trilla av och fick skruva i benet. Det kanske inte låter så dramatiskt som jag skrev ovan, men det är faktiskt så dramatiskt. Jag har tänkt lite på det, hur man väljer vägar. Hur man väljer vissa och tar bort andra. Man har en dröm men som man bryter för att man kanske borde satsa. Eller att man bara väljer en av två. Det är så med hästar. Allt eller inget. Du kan inte vara proffs och ha en kärriär på något helt annat håll. Ialla fall, den är tjejen hade liksom andra sina tvivel på vad hon ville göra. Men satsade sedan. Pojkvän i ett annat land. Hon valde att inte följa med honom, hon valde att satsa. Nu kommer hon inte kunna rida på ett och ett halft år. Dessutom kanske inte rida så pass mycket som man skulle behöva för att lykas till en viss nivå. Som tur är så kanske hon inte hade planerat detta som sitt livs yrke, men att hon hade gjort ett val. Som sedan krossades, på ett sådant sett att hon också måste sälja den häst hon älskar för att man inte kan ha kvar den.. Ni kanske kan föreställa er. Se på andra som har liknande situationer. Det är i sånt här man måste vara stark. kämpa för sig själv. Nu kanske hon kan uppfylla andra drömmar, göra sånt som bara fanns i hennes drömmar innan. Men jag vet att hon är stark. Så som alla egentligen är, bara att man måste tro på sig själv!



Livet kan ändå ändras till något nytt, något spännande. Som i Benjamin Buttons otroliga liv, visst det är en film, so what.. Cate blanchetts öde, när hon blev på körd av bilen, hon blev starkare och ett nytt spännande kapitel började i hennes liv!
<3

Barnen i bullerbyn!

Är i skolan, kul? Hmm låt mig tänka! Haha ne inte är det kul inte men det är något som måste göras haha, tur att man har Pia vid sin sida ändå! Undrar bara var Julia är?! -Så var är du Jullan??!!
Vi har haft gympa och svenska, nästa mediekunskap. Ska vara barnvakt idag också, som jag inte orkar. Måste plugga, har massa plugg. Skulle ha jobbat i helgen, när jag faktiskt hade kunnat. Aja, jag får plugga på ändå!

Åh vet ni vad?! Jag fyller år på torsdag, den fabiolusösa önskelistan kommer upp när jag kommer hem! Hehe fabioulös vet jag inte riktigt, om jag hade skrivit vad jag verkligen verkligen velat ha.. A då hade det blivit en sådan. Vänta bara, snart blir jag rik. Har inte kommit på hur.. men det kommer, det kommer.


                                                              Gu vad jag blev sugen att kolla på Barnen i buller byn! haha
                                                                                                            <3

Ordinary söndag?

I dag då har jag jobbat, kvart över sex ringde klockan, började kl 7. Det var bara att sätta i gång. Åh men jag missa middagen hos Moa, bara för att provridningen av min häst tog sådan tid! Bajs. Men jag hoppas det kommer mer chanser! (:

HAHA hitta lite bilder från sommras.. uttråkade?? Haha japp lite! Här är vi på tvätteriet i Nice, fina bilder hehe men roligt det hadde vi! Speciellt när alla som gick förbi kollade intresserat och nyfiket! :D:D:D









RSS 2.0