sommar och sol!

Nu drar vi till landet! Ha re bra, fyfaan vad kul det kommer bli!

Ha de niccee!


Okej, jag är lite halvt kär hahaha!

Nya favvo låtarna(;









Hurricane waters - Citizien Cope.

Jag har inspiration. jag har plugg. Jag har en bruten fot för en andra gång. Jag får inte rida. Jag vill göra ett kollage på min vägg. Jag får ha 15 personer på mitt land. Jag åker dit på fredag med mina vänner. Det blir jäkla kul. 



i huvudet på mig.

PLUGGGGG!  Det är det som finns i mitt huvud och musiken jag spelar! Det bllir mail kontakt mellan mig och Pia i kväll. Fördjupningen måste vara klar i kväll. Bajs. sen idrotten och bilden.. Slänger in den här bilden till er, så nu har ni väl lite inspiration!

Ha de nicce!



 Snygga tjejer! ( framförallt, snygga kläder! Deras stil är så jäkla underbar! )

ni som följer... mig!

Haha jag blir så här jäkla ivrig när jag är uttråkad då jag måste plugga. Landet som ni har läst om att jag ska till. Kan meddela mina kära vänner - BARA NYA KILLAR! ja kolla dem på face, de verkar heta (; hahahahahah jag är ganska kul.

I huvudet på mig / nicee

Bajs

Idag har varit en tråkig dag.Inget i skolan hände speciellt, eller jo vi hade matte nationella. Jag tyckte det gick bra så mitt resultat kommer alltså att vara dåligt haha. Men jag hoppas verkligem på VG! (: Helgen har varit så jäkla skön! Har verkligen bara slappat och sovit, nått jag verkligen behövde av allt som har hänt det här året haha, men jag har faktiskt nya krafter så nu är jag på om det händer något på helgerna. Kan göra nästa recovery i sommar! Happeningen var Pia i söndags, det var mys tycker jag! Idag har jag varit i stallet, ridningen gick verkligen skit. Jag var hekt genomblöt av svett hehe så jag har nu förtjänat glass med lite chokladsås ttycker jag! Vad tycker ni?

Nedräkning till Landet, 1 vecka och tre jävla dagar! Nu Rwanda arbete, imorgon ska jag och pappsen nog till sjukhuset och röntga foten. Hoppas den bara har svullnat och att det inte är något annat dumt igen.

Hare nicee!

http://www.posh24.se/kate_moss/veckans_5_bast_kladda_kandisar

Gå in på den och kolla Vanessa hudgens kläder, fick inte över bilden hit): Fan va snygga kläder, ge mig pengar jag vill ju ha!

Kurt cobain.

Fan, jag lyssna idag i bilen på kurt cobain med mamma. Jag satte på högsta volym och riktigt njöt. Fan va han var bra. Varför självmord? Han har sån röst, och där kan man snacka om själ i det han sjunger. På det, med hans underbara röst så var han ju så jääääävla ( ! ) snygg- jag döööör nästan.. men ååå. Ni som inte vet så sjöng han i bandet Nirvana. Nu är det dags för er att lyssna på den här låten, jag lovar ni är nu fast. Ha det nicee.



mhmm!
Låten heter: Hold on.

the third.

Kom precis hem från en underbar dag i stallet. Snacka lite med ellipelli. Och ringt miis! Nu ska jag snart göa lite middag och sen plugga ( måste men svårt att sätta igång! ) egentligen måste jag lämna tillbaka filmen från förra lördagen, men pallar verkligen inte! Jag får låstsas glömma den.. aja.

Celia fråga precis om film time hos henne, vill verkligen men pluggningen måste ske, har så jäkla mycket nu!

- Fördjupnings arbetet.
- Bildprojektet.
- Matte nationella del 2.
- gjympa inlämmning
- miljörapport
- geografi rester.
- maila vissa lärare!

Ojojoj fy faaan!

Ha en underbar kväll! <3




Missade julles och pias lilla äventyr idag! ): hoppas på att kunna hänga med nästa gång! (:

why do i care.

Ska ut till stallet, vakna inte förens halv 12. Tanken var att jag skulle kolla på en till rwanda film med pia idag, men det blir i morgon. Ikväll ska jag ha en lugn kväll till. Känner mig så himla trött. Mamma är på dåligt mood, så det som verkade vara så bra igår om inncidenten, verkat få sitt utlopp idag. Ska somsagt ut till stallet sen blir de nog rätt tidig kväll med familjen, men framförallt pluggning. Ska nog försöka få in lite text på Rwanda arbetet om de e ok för pia. Julia skickade precis sms om promenad i gamla stan. Det hade vart jätte mysigt! Ibland är det bajs att man inte hinner med sina vänner när man har polle.. men underbart är det ändå att ha pollarna. Haha flum text. jajja!


jag och maria efter fredag hela veckan! Måste gå på sånt event igen, är så himla kul! 
Saknar maria, har inte varit med henne på jätte länge! Måste verkligen ringa till henne sen!

<3 

Pinsamma jag, varför alltid jag??!

HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH! 

Fy faan vad kul!! Och hemskt, fast ändå as kul! ;D Jag skulle skicka ett sms till maria. Såhär skrev jag:

- kommer inte kunna köpa ölen av mattias, så vi köper annat..! Puss

Haha i stället för att skicka det till maria, skickade jag det till min mamma!! Haha klockrent. 

Flickor, detta kallas humor.


<3 

tired

blä dag för jag är så trött, fast den var rätt bra ändå. kolla på film på engelskan, den är sjukt bra men sorglig. Har naturkunskaps prov i  morgon. Är inte så förberedd så måste plugga. Sen ska jag ut till stallet.. undrar hur det kommer gå med tanke på min svullna fot som gör piss ont. Kul dag, kul tjej.



Haha så känner jag mig just nu..
Äsch i kväll blir det bättre! 
<3

Whatever

Shit vad det var länge sedan sen jag blogga. I helgen så jobbade jag lördag så jag var hemma i fredags kväll.  Men sen kom Pia my heart hem till mig. Vi käkade mysig middag och sen blev det lite frossa framför filmen hotel Rwanda, hemsk film om folkmorden, men också otroligt bra film! Vi har ett arbete om rwanda i skolan som jag och Piis jobbar med så på söndag blev det lite plugg men också ut till stallet, fan vad jag älskar min häst, han gick som en klocka! ( som funkar, hehe kuul (;) haha.

Idag slutade vi kl 11, på morgonen så hade vi gympa, springning. Hehe kondisen är ju på topp. Men det värsta var ändå att min spricka i foten som jag hade förut "ömmade" och i skolan har vi thg joggen ( i mil nästan! :S ) så det känns inte bra, vill ju ha ett bra betyg! menmen.

Men sen bar det av till Piis<3 och där åts det glass!!!! hahahah har aldrig ätit så mycket ben och jerry! Tack för en underbar dag min älskling! Vi pratade tog bilder, och hehe plugga 10 min? max!

ÅÅÅÅÅÅÅ jag längtar så mycket för ska snart dra till landet och ha lite chill fest med mina nära och kära och min kusse och hans kompisar, prata med honom nyss och made some plans och hahahaha jag känner mig som ett litet barn, här ska det badas!
Nu ska det snart ätas, om jag pallar! Sen lite plugg och some tv!

Bjuder på lite bilder på min vackra kompis och glupska jag med glass. lyssna på låten, taggade? (: <3
 
Pia den snygga jäveln, man blir ju galen!



Sitter egentligen och pluggar..

Lyssnar på Justins nya låt, som varvas med Beyoncés halo. Hon kommer ju också till sverige det hade man ju velat se! Hon kan dansa, tänk om man kunde dansa så! Haha

Har naturkunskaps inlämmnig, föräldra redovisning dessutom tre franska nationella och idrotts löpning 9 km, fys test i morgon och idrotts inkämmning, borde också jobba på fördjupningen i geografin och samhälle. Oh man vad mkt! Dessutom ska jag städa på kontoret, gå promenad, om jag hinner. Visa min häst för eventuella köpare. Shit shit.  Jag går och pluggar nu! Tja syns sen!



Sitter och pluggar.. hehe                       Rachman som kommer nog bli min! (:    Älskade Hennessy som jag visar idag! <3
 

john blund.

Åh jag har inte sovit gott i natt, även fast söta Maria lät mig. Haha hon tog täcket hela tiden plus att de där var den mjukaste sängen någonsin. Föredrar hårdare haha. Men tack sötis!


Jag saknar dig hjärtat!

Gud vad jag saknar er, känner mig tom när ni är så långt borta. Behöver er nu! <3



Saknar er mina älsklingar! <3



Taylor Swift- Love story.

...........................................

Ni vet pinsamma situationer? Ni vet sådana som man vill få ogjorda ,sådana som gör så att man vill sjunka igenom jorden när sådana uppkommer. Ni vet situationer där människor som står en nära blir besvikna. Ni vet svåra och tuffa situationer som man måste reda ut, man måste tala sanning om något man velat dölja. 

Så blev det för mig idag, för en liten stund sedan. Jag blev konfronterad med att ha haft en fest hemma hos mig förra helgen, inte så kul. Ni kan tänka er den situationen, mamma hade fått reda på det av en kompis till henne. Hennes kompis arbetskamrats son hade varit här, det var ju sådär lagom kul. Plus att högtalarna hade gått sönder. Jag känner mig inte lite pressad just nu. Dessutom ska några kompisar och jag ut till mitt landställe sista helgen i maj. Jag har verkligen förtroendet.. hehe. 

Jag har alltid varit en hästtjej, jag har inte vart ute så mkt heller förut, jag tror inte ens mamma fattar att jag dricker. Men att vara ungdom att dricka är rätt normalt. Jag har aldrig, aldrig kommit hem full. Jag hoppas mamma kan lita på mig, för hon var ju så besviken, att hon kan lite på mig i framtiden oberoende på hur mycket folk jag har på mina middagar i fortsättningen, för det kan hon. Jag berättar sanning, jag behåller hemligheter.








Här får ni bilderna iaf lite från förra helgen, testa mitt bena haha.

Ha det gött, prata sanning. Alltid bättre! (:



RSS 2.0