Little wing

Vet ni vad jag tycker är jobbigt? Jag hann inte säga hej då till Pia. Hon åkte till skåne idag och tyvärr tror jag inte vi kommer kunna ses på ett tag. Det är krångel med att sälja min plutt och då har jag inte chans att ta mig ner. En pytte liten del hör också det ekonomiska. Men ner till dig ska jag, om jag så går ner gör jag det för flera veckor utan henne, det är en omöjlighet! Så gör gustaven redo! (; Nu ska här sovas, ska ut till stallet tidigt för att åka ut till landet. Jag har tjänat lite pengar också, genom lektioner för en tjej i stallet, najs! Och vet ni vad? Jag längtar så in i helvete till grekland!!!! Har ni varit i zakynthos? Ge tips i såfall! (:

Ha de najs!


...


och så börjar det ljuva livet.

Japp då var första året klartttt! Jag ska nu fixa mig inför en kväll med tjejerna. Jag är helt inne i sex and the city just nu. Ligger och sträck kollar haha. Men jag har kommit på en sak som kommer låta jätte töntigt men jag och mina tjejer är faktiskt så där lite granna i alla fall haha. Som sagt nu ska jag göra i ordning mig men det enda som är lite trixigt är att jag verkligen inte har något att ha på mig (!) Snälla ge mig min sommar tillbaka! Sen kanske my love slaggar här, hoppas det! 

XO / L



FAN VAD SKÖÖNT!

Fy faan vad sköönt, imorgon skol avslutning! Hehe jag måste bara skriva klart min engelska. Men sen, fan vad kul det ska bli i sommar. Imorgon kommer jag ha mer tid, eller rättare sagt hela UNDERBARA sommaren så nu blir det skrivning bloggen! Jag kommer inte ha annat för mig hihi! Nått jag kommer sakna är mina vänner):

Midsommar- Celia Ella landet.
Skåne avec piis? (:
Julia i frankrike en hel jävla månad..avis!
Landet, fredlarna ö i skärgården också.
GREKLAND- FEEEEST!

Wohoo

Jag vill också.

Titta vilken vacker kvinna, jag vill också se ut så!

Inspiration? Japp!



SNART SOMMAR!

Nu ska jag bara plugga allt klart tills i morgon! Längtar till laganas Zakynthos med Mia den 11 aug till 25! Fan va kul vi ska ha! :D:D:D



Wohoo



En gammal dikt. Eller?

Det du inte förstår, det förstår jag. Det är därför vi gör en sån bra kombination. Jag kan titta på dig, länge, i år. Du kan inte se mig. Jag är egentligen inte här. Jag är osynlig. Ensam. Mitt öde är att vara ensam. Sitta tyst. Titta på. Jag förstår. Jag ser det ingen annan ser. 

RSS 2.0